AX 290

AX 290

Omschrijving

Mand 500×500 mm

H nuttig 450 mm

Wegen / Ora 150

5400-2700/hr

De vaatwassers van de AX Compact-serie zijn ontworpen om te voldoen aan de productiviteitsbehoeften van kleine en middelgrote restaurants, combinatie van kleine afmetingen met hoge prestaties.

Economie…niet alleen over ruimte!

met AX 290 u kunt de voorwas betalen, zelfs als de beschikbare ruimte beperkt is. In feite wordt in een enkele module de effectiviteit van de voorwas toegevoegd aan het wassen en spoelen, alles volgens DIN.

En met de standaard economizers wordt onnodige verspilling van water vermeden, energie en wasmiddel.

Bedieningspaneel met aanraakscherm, lage spanning, met IP65 beschermingsindex, gebouwd met membraantoetsenbord om het schoonmaken te vergemakkelijken. Eenvoudig en intuïtief, stelt u in staat om de bedrijfstemperaturen en de status van de machine te controleren dankzij de meertalige scrollende tekst en de zelfdiagnoseservice,die eventuele alarmen en afwijkingen signaleert in overeenstemming met de HACCP-regelgeving.
Roestvrijstalen was- en naspoelarmen, verwijderbaar zonder het gebruik van gereedschap voor gewone reinigingswerkzaamheden
Roestvrijstalen tankbeschermingsfilters, gemakkelijk te verwijderen zonder de wasarmen te demonteren, om het waswater vrij te houden van zwaar vuil en voedselresten.
Voersysteem met dubbele zijaandrijving die voorkomt dat de manden ontsporen, voorzien van koppeling om de invoermotor te beschermen bij blokkering.
Ketel van AISI roestvrij staal 316, geïsoleerd om warmteverlies te verminderen
Dubbelwandige geïsoleerde deur, gebalanceerd en voorzien van een valbeveiligingssysteem
Tanks in AISI roestvrij staal 316 met hoge corrosieweerstand;. Overloop met geïntegreerde anti-extractie ondersteuning, stelt u in staat de tanks te legen zonder te worden verwijderd.
Tweetraps sleepsysteem met ingebouwde fractie. Op verzoek is de optionele "inverter" beschikbaar om de sleepsnelheid te variëren volgens individuele behoeften.
Autotimer die pompen deactiveert, motor, slepen en eventuele opties na een vooraf ingestelde periode van inactiviteit waardoor het verbruik kan worden verminderd.
Spoel economizer en drukregelaar. De eerste activeert het spoelen alleen in de aanwezigheid van manden in de daarvoor bestemde ruimte, waardoor onnodige verspilling van water wordt vermeden, het tweede apparaat maakt het mogelijk om de netwerkdruk te optimaliseren, het stabiliseren, voor optimaal spoelen en minder verbruik.
Verticale waspompen, autopulten, thermisch beveiligd en met hoge prestaties voor de garantie van een continue service.
Terugslagklep voorkomt dat het water van de vaatwasser terugstroomt in de watertoevoer, waardoor vervuiling bij externe depressie wordt voorkomen
DROGEN (6kw) in lijn of op 90 ° gemechaniseerde curve, maakt gebruik van een krachtige straal voorverwarmde lucht die een perfecte droging van de vaat garandeert (Optioneel)
Het ontsmettingssysteem omvat de ontsmettingsproductdispenser voor correcte reiniging en onderhoud van de machine aan het einde van de dagelijkse service (Optioneel)
HACCP-MONITORING Op verzoek is software voor gegevensbeheer beschikbaar met de mogelijkheid om alarmen in het geheugen op te slaan (Optioneel)
Warmteterugwinning bij levering van een koudwaterboiler (het laden van de tank bij het begin van de werking moet worden uitgevoerd met warm water), met dit apparaat kunt u de door de machine geproduceerde warmte terugwinnen en hergebruiken om de koudwatertoevoer voor te verwarmen (Optioneel)