nieuwe ChefCut

New ChefCut® om Europain salon PARIS stand 1L21

na meer 200 verkochte exemplaren wereldwijd, een nieuw model van ChefCut® geboren om beter te voldoen aan de behoeften markt.


kleine footprint. efficiëntere .


inderdaad, om beter te voldoen aan de beperkingen van de ruimte in de laboratoria van gebak en chocolade, HYDROPROCESS® biedt nu een nieuw model biedt dezelfde functionaliteit als het huidige model, maar in een veel compacter formaat.
Georganiseerd voor de eerste keer tijdens de komende Europain, ChefCut® was het onderwerp van een diepe remodeling waarin iedereen alle hoogtepunten dat zijn reputatie en ook vele innovaties vindt.


compacter. meer innovatieve. intuïtiever .


Compacte : Als de stijl erg is geïnspireerd door het huidige model, met een diepte waardoor zij een doorgang van steken 800 mm breed, deze nieuwe ChefCut® is zeker gepositioneerd als de meest compacte machine op de markt.


innovatieve : Uitgerust met een nieuwe hogedrukpomp technologie ultra stil, voor het eerst in een snij verzoek aan de levensmiddelenindustrie, een nieuwe snij- kinematische even nauwkeurig en een nieuwe straal terugwininrichting onder 2 patenten wordt verkregen, dit nieuwe model nog steeds vooruitgang geboekt op het gebied van ergonomie en reinigbaarheid.


Intuïtief : eindelijk, behoud van dezelfde interface en hetzelfde ChefCut® regelsysteem blijft volledig compatibel met de volgende softwareprogrammering ChefCutOffice®, ook, verrijkt met nieuwe functies voor de gelegenheid.