AX 310

AX 310

Omschrijving

Mand 500×500 mm

H nuttig 450 mm

Wegen / Ora 140-190

6840-3420/hr

DIHR-technologie presenteert de nieuwe lijn getrokken korvenvaatwassers…

Een verscheidenheid aan modellen die kunnen worden gecombineerd met meerdere accessoires om steeds meer op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de verschillende behoeften van de klant. Gezien de vereiste productiviteit, de geboden ruimte, het beschikbare vermogen, onze machines zijn geschikt voor de meest uiteenlopende omgevingen en voor de meest intensieve workloads zoals kantines, ziekenhuizen, catering, kleine en grote hotels, scholen. De mogelijkheid om de warmteterugwinunit te installeren stelt u in staat om energiebesparingen te optimaliseren en kosten en verbruik in de hand te houden, met bijzondere aandacht voor milieubescherming.

RR: DUBBELE SPOELMODELLEN Garandeert waterbesparing, glansspoelmiddel en elektriciteit dankzij de voorspoeling. Het spoelwater wordt namelijk teruggewonnen en afgevoerd naar twee voorspoelarmen om de benodigde hoeveelheid te minimaliseren Dankzij het vernieuwde RR dubbele spoelsysteem hebben we een drastische reductie van het waterverbruik bereikt, waardoor we op een liter water komen (ongeveer) per mand: ruim onder de beste marktnormen. Dit resultaat, maar ook met respect voor het milieu, het bespaart aanzienlijk op chemische kosten en vermindert de energiebehoefte.

Tanks in AISI roestvrij staal 316 uitgestraald, met brede hellingen die het legen vergemakkelijken; overloop met geïntegreerde anti-extractie ondersteuning, stelt u in staat de tanks te legen zonder te worden verwijderd.
Wasarmen met bajonetkoppeling en zelfreinigende holle afdruknozzles, uitgerust met debietregelaar. De conformatie van de was- en spoelarmen maakt het mogelijk om het waterverbruik te verminderen. De sproeiers zijn gemaakt van roestvrij staal.
Verticale waspompen, zelfreinigend en beschermd tegen elektrische overbelasting. Een dubbele reeks filters beschermt ze tegen voedselresten en eventueel uit de manden gevallen bestek.
Dubbelwandige deuren, geïsoleerd met tegengewicht en uitgerust met een valbeveiligingssysteem De grote structuur stelt de operator in staat om elk punt binnenin gemakkelijk te bereiken. De terugstelveren van de deur zijn beschermd tegen onbedoelde botsingen met voorwerpen die uit de manden steken.
Ketels van AISI roestvrij staal 316 bestand tegen chemische agressie, geïsoleerd om warmteverliezen te verminderen.
Uitgestraalde voorspoeltank, ontworpen om warmteverlies tegen te gaan en een dubbele spoeling bij hoge temperaturen te garanderen. Voor- en naspoelarmen met roestvrijstalen sproeiers.
Thermische en akoestische isolatie op aanvraag, een verdere isolatie van de machine maakt het mogelijk om de verspreiding van warmte en oppervlaktetemperatuur te minimaliseren, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Tegelijkertijd wordt de geluidsemissie tot een minimum beperkt, waardoor de werkomgeving comfortabeler wordt.
De spoeling wordt geregeld door magneetventielen die bestand zijn tegen water met een temperatuur van 70 ° C en zelfs bij zeer lage netwerkdrukken kunnen werken. De netwerkdrukregelaar is standaard.
Het DIHR-droogsysteem maakt gebruik van een krachtige voorverwarmde luchtstraal die een perfecte droging van de vaat garandeert
Dampcondensatie optioneel, aanbevolen bij installatie in slecht geventileerde ruimtes of zonder adequaat ventilatiesysteem.
DIN-norm: 10510, om de hygiëne van de afwas te bereiken, zorg voor een minimale contacttijd van het reinigingsmiddel op het te reinigen oppervlak, evenredig met de bacteriële belasting die op de oppervlakken zelf aanwezig is. DIHR vaatwassers garanderen naleving van deze wetgeving.
HACCP-gegevensbeheersoftware is op aanvraag verkrijgbaar met de mogelijkheid om informatie in het geheugen op te slaan (temperatuur-, alarmen en machinestatus) met mogelijkheid tot dagelijks/wekelijks/maandelijks overleg
TR91 / TR98 warmteterugwinunit. Deze optie maakt het mogelijk om de machine te voeden met koud water * en tegelijkertijd een aanzienlijke energiebesparing te garanderen. De stoom die in de machine wordt geproduceerd (die anders verspreid zouden zijn op de werkplek), het wordt gericht afgezogen en vervolgens door een warmtewisselaar geleid (lucht water). Deze stap maakt de overdracht van de verspreide energie van de stoom mogelijk, naar het toevoerwater, de temperatuur daarvan op ongeveer 45 ° C brengen, resulterend in een vermindering van het energieverbruik van ca 6 kW per TR91 ed 11 kW voor TR98 * inlaatwatertemperatuur lager dan 25°C
TR99 / 1 WTW unit met warmtepomp Deze optie maakt het mogelijk om de machine te voeden met koud water * e, dankzij de warmtepomp (die een hoger verwarmingseffect heeft dan een traditionele warmteterugwinningsunit), een belangrijke energieterugwinning wordt verkregen. Tegelijkertijd, door het effect van de warmtewisselaar, het systeem brengt verse en ontvochtigde lucht in de omgeving. De stoom die in de machine wordt geproduceerd (die anders verspreid zouden zijn op de werkplek), het wordt getransporteerd en door een warmtewisselaar met een warmtepomp gevoerd (lucht water). Deze stap maakt de overdracht van hete en vochtige stoomenergie mogelijk, naar het toevoerwater, de temperatuur daarvan op ongeveer 45 ° C brengen, resulterend in een vermindering van het energieverbruik tot 14/16 kW. *inlaatwatertemperatuur onder 25°C